Site Meter

Kerstbomen en kerstballen.


Wat doe je met regenweer? Ik heb vele uurtjes geborduurd met deze kaart als resultaat. Eigenlijk wou ik een pop-up kaart maken maar de boompjes waren te groot daarom heb ik er deze easelkaart van gemaakt.
De borduurpatroontjes komen uit Hobbydols, 3d afbeelding is van Yvonne creations alsook de snijmal van de bomen. De ijspegels snijmal is van Marieke Precious.
Ik doe graag mee met de challenghttp://borduurkaartenblog.blogspot.be/2016/11/challenge-37-kerstbomen-of-kerstballen.htmle van Onsborduurkaartenblog.

6 reacties:

 1. Hoi Lieve
  Ik kan maar 1 ding zeggen WAUW wat heb je dit mooi gemaakt, je kaart is schitterend met die mooie geborduurde kerstbomen.
  Bedankt voor je deelname op ons Borduurkaartenblog.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Lieve, wat heb je deze kaart prachtig gemaakt, mooi hoe je de bomen hebt geborduurd, het is een waar kunstwerkje.
  Gezellig dat je weer meedoet bij Ons borduurkaartenblog, dank je wel.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Lieve wat heb je dit super de sup gemaakt. Wat een idee zo met de bomen. Prachtig! Bedankt voor het meedoen bij ons borduurkaartenblog. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Lieve, hier zitten inderdaad wat borduur-uurtjes in zo te zien maar dan heb je ook wat. Je kaart is een plaatje om te zien, mooi met die verschillende bomen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Lieve, prachtige creatie heb je weer gemaakt. Je hebt er enorm veel werk in gestoken.Heel mooi tafereeltje. Gezellig dat je meedoet met de challenge van Ons borduurkaartenblog. Groetjes, Cindy
  P.S. Waarom je kaart close-up wordt geplaatst weet ik niet. Bij inlinkz kun je kiezen welke afbeelding je op ons blog ziet. Misschien heb je de verkeerde gekozen? Of wellicht is de afbeelding iets te groot?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Lieve,

  Wat heb je een super mooie kaart gemaakt! Je hebt er echt werk van gemaakt en hij is super mooi!!
  Bedankt voor je deelname bij Ons Borduurkaartenblog,

  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen