Site Meter

Kaart met een voertuig.


 Hallo,

Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn jarige tante die zeventig jaar is geworden. Haar grootste hobby is fietsen en je bent altijd welkom bij haar voor koffie met taart. Als huisdier heeft ze al jaren een papegaai, vandaar het vogeltje in de kooi. Deze kaart doet mee bij de volgende twee  leuke challenges van deze maand: Bij Knutsels en Kadootjes  werd gevraagd een voertuig (fiets) en bij De Egel vragen ze om een echte foto te gebruiken.

6 reacties:

  1. Wat een mooie kaart Lieve! Ik zag dat er bij de egel een wedstrijd is waar ze vragen om een kaartje met een echte foto, je kan hem daar ook laten meedoen!
    https://de-egel.blogspot.com/2021/08/augustus-challenge-125.html
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie persoonlijke kaart heb je gemaakt voor je tante..Mooi foto, en een leuke fiets...Bedankt voor het mee doen bij K&K. groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om zo'n persoonlijke kaart voor haar 70-ste verjaardag te maken Lieve. Mooi zoals je haar foto erop verwerkt hebt.
    Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
    Lieve groetjes Miranda dt De Egel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi kaartje en leuk om er persoonlijke details op te verwerken. Bedankt voor je bijdrage bij K&K.

    groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Daar hou ik van om een persoonlijke kaart te maken en dat is met deze kaart heel goed gelukt. Mooie details ook. Dank je wel voor jou bijdrage aan de echte foto uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen